Workshops

In Beweging deelt graag zijn kennis en ervaringen met anderen. Daarom organiseren we workshops voor scholen, bedrijven, verenigingen... Wil je graag meer weten over wat we te vertellen hebben, neem dan contact met ons op.

Een greep uit ons aanbod vind je hier:

  • Rust in je hoofd, energie in je lijf
     
In deze workshop maak je kennis met de visie en de 4 vragen van The Work (Byron Katie) en de vragenlijst van De Activiteitenweger (opgesteld door Meander Medisch Centrum). Zo ontdek je welke gedachten én activiteiten met je energie gaan lopen en welke energie geven. Je leert je gedachten te onderzoeken zodat je ze gemakkelijker kan omkeren. Tot slot leer je enkele basisoefeningen aan om je te ontspannen en om de opgedane kennis gemakkelijker in je systeem ‘vast’ te zetten. Hiervoor gebruiken we oefeningen uit de (edukatieve) kinesiologie en yoga. Je keert ontspannen en met enkele handige tips terug naar huis.


  • Help! Er zit een draakje in mijn kind. Hoe ga ik daarmee om.

    In deze interactieve lezing leer je dat je ook grenzen kan stellen zonder te straffen of belonen. Het biedt je een waaier aan alternatieven waardoor je, ook bij een kind met een sterke wil, in verbinding kan blijven met wat jou en het kind nodig heeft. We bieden concrete tips en onmiddellijk toepasbare technieken om dingen anders te bekijken en/of aan te passen in je opvoeding.Bovendien ontdek je wat je kind je wil vertellen over jou door zijn gedrag. Ook hier gebruiken we technieken uit de (educatieve) kinesiologie en yoga om je meteen op weg te helpen de nieuwe informatie snel te kunnen toepassen. Interessant voor ouders/opvoeders met pittige kinderen.


  • Mentale schoonmaak: Loslaten is makkelijker dan je denkt

    Deze lezing is er voor iedereen die het lastig heeft om beperkende overtuigingen, oude trauma’s, overtollige mentale ballast, … los te laten. De focus ligt op het aanleren van simpele technieken uit de Edukatieve Kinesiologie die je thuis zélf kan toepassen. In deze interactieve lezing krijgt elke deelnemer de ruimte om voor zichzelf één thema te kiezen om dat effectief los te leren laten. Voor iedereen die “uitgepraat” is of die een alternatief/aanvulling zoekt voor praten. Met kinesiologie gebruik je je lichaam om je issues aan te pakken, niet je hoofd. Simpel, efficiënt en heerlijk ontspannend.